Dobro Došli u 101 Foot Clinic

Od 1974-te godine, 101 Foot Clinic je vodeći centar u ovoj oblasti na Balkanu.

  • Sa četiri moderne evropske centre smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Istanbulu, 101 Foot Clinic je jedan od vodećih centara za tretman problema i negu noktiju i stopala.
  • Međunarodno edukovani tim stoji Vam na raspolaganju za uspešnu negu i tretman Vaših noktiju i stopala.
  • Jedan od preko 2.000 servisnih centara u više od 60 zemalja u svetu.
  • Tretmani koje koristimo u našim podološkim centrima su sigurni, kozmetički, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani noktiju i stopala.
  • Svi proizvodi koje Vam naš stručni tim preporučuje su naučno dokazano delotvorni, 100% prirodni i bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.
  • Hiljade uspešnih priča naših zadovoljnih klijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti našeg tima i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u tretmanu noktiju i stopala.

Vodeći Međunarodni Centar

Šta je to što nas čini vodećim centrom u tretiranju problema noktiju I stopala?

101 Foot Clinic – podološki centar za probleme i negu noktiju i stoapala, svojim klijentima nude dokazane proizvode i odobrene tretmane. To znači da naši klijenti dobijaju sve potrebne preparate i tretmane u našem centru. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naš stručni tim preporučio, zavisi od stanja Vaših noktiju i stopala.

Za svakog našeg klijenta izrađuje se individualni plan tretmana, da bi se garantovao maksimalan efekat. Pored prirodne preparate, koje koristite kod kuće, naš stručni tim Vam može preporučiti i adekvatni tretman, koji se izvodi u našem centru u cilju postizanja optimalnih rezultata.

Naš stručni tim prati Vaš napredak u tretmanu iz meseca u mesec, da bi obezbedili najbolje moguće rezultate.

Na kraju aktivnog tretmana, naš stručni tim Vam prezentuje postignute rezultate, upoređivanjem Vaših fotografija, od trenutka kada ste započeli tretman, do Vaš zadnji dolazak.

101foot.rs je jedan od vodećih svetskih web portala za problem sa noktima i stopalima. Mi smo posvećeni svakodnevnom ažuriranju informacija, koje se odnose na najnovija istraživanja, studije, inovacije i ostale informacije u vezi sa problemima noktiju i stopala, mogućnostima za nove efikasne i efektivne tretmane, uključujući i mogućnost za pravovremenu prevenciju, preko različitih saveta i stručnih preporuka.

101 Hair Clinic

101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv opadanja i negu kose.

101 Body Clinic

101 Body Clinic je jedan od vodećih centara za tretiranje estetskih problema na licu i telu.