Dobro Došli u 101 Foot Clinic

Od 1974-te godine, 101 Foot Clinic je vodeći centar u ovoj oblasti na Balkanu.

  • Sa četiri moderne evropske klinike smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Istanbulu, 101 Foot Clinic je jedan od vodećih centara za tretman problema i negu noktiju i stopala.
  • Međunarodno edukovani tim podologa, dermatologa, plastičnih hirurga i terapeuta stoji Vam na raspolaganju za uspešno rešavanje Vaših problema.
  • Digitalna dermatoskopija sa savremenim podološkim softverom omogućuje postavljanje pravilne i tačne dijagnoze, što je ključno za tretiranje problema noktiju i stopala.
  • Tretmani koje koristimo u našim podološkim centrima odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lekove – FDA kao sigurni, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani noktiju i stopala.
  • Svi proizvodi koje Vam naš medicinski tim preporučuje u terapiji su naučno dokazano delotvorni, 100% prirodni i bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.
  • Hiljade uspešnih priča naših zadovoljnih klijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti naših lekara i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u tretmanu noktiju i stopala.

Vodeća Međunarodna Кlinika

Šta je to što nas čini vodećim centrom u tretiranju problema noktiju I stopala?

101 Foot Clinic – podološki centar za probleme i negu noktiju i stoapala, svojim klijentima nude klinički dokazane proizvode i klinički odobrene tretmane. To znači da naši klijenti dobijaju sve potrebne preparate i tretmane u našoj klinici. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naši doktori preporučili, zavisi od dijagnoze koju će ustanoviti naši doktori, po izvršenoj podološkoj analizi Vaših noktiju i stopala.

Za svakog našeg klijenta izrađuje se individualni plan terapije, da bi se garantovao maksimalan efekat. Pored lokalne terapije, koju koristite kod kuće, naši doktori Vam mogu preporučiti i adekvatni klinički tretman, koji se izvodi u našoj klinici u cilju postizanja optimalnih rezultata.

Naši doktori prate Vaš napredak u tretmanu iz meseca u mesec, preko mesečnih kontrola, da bi obezbedili najbolje moguće rezultate.

Na kraju aktivnog tretmana, naši doktori Vam prezentuju postignute rezultate, upoređivanjem Vaših fotografija, od trenutka kada ste započeli terapiju, do Vaše poslednje kontrole.

101foot.rs je jedan od vodećih svetskih web portala za problem sa noktima i stopalima. Mi smo posvećeni svakodnevnom ažuriranju informacija, koje se odnose na najnovija istraživanja, studije, inovacije i ostale informacije u vezi sa problemima noktiju i stopala, mogućnostima za nove efikasne i efektivne tretmane, uključujući i mogućnost za pravovremenu prevenciju, preko različitih saveta i stručnih preporuka.

101 Hair Clinic

101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv opadanja kose i za stimulisanje ponovnog rasta kose.

101 Body Clinic

101 Body Clinic je jedan od vodećih centara za tretiranje estetskih problema na licu i telu.