MEDICINSKI PEDIKIR 101 Foot Clinic
MEDICINSKI PEDIKIR 101 Foot Clinic

Pregled Tretmana

Zdrav i lep izgled noktiju i stopala san je svakog savremenog muškarca i žene. Zato su saloni lepote prepuni tretmana za ulepšavanje i negu stopala. Međutim, da li klasični tretman pedikira zaista pruža ono što očekujete: zdrava i lepa stopala?

Najnovija istraživanja pokazuju da veliki procenat populacije zaradi gljivičnu infekciju noktiju i stopala pri poseti pedikiru i manikiru. Zašto je to tako?

Kozmetički saloni nude usluge za negu i ulepšavanje stopala ne poštujući stroge higijensko-medicinske standarde. Infekcija nastaje prilikom korišćenja nesterilnih instrumenata tokom pedikira, preko kadica sa vodom koje su veliki izvor gljivičnih infekcija stopala, zatim upotrebom nesterilnih peškira i drugih materijala.

Na mestu gde biste trebali da dobijte zdrav i lep izgled stopala izloženi ste riziku od nastanka gljivične infekcije i drugih infekcija nogu kao rezultat nepoštovanja najstrožijih higijensko-medicinskih standarda pri tretiranju vaših stopala.

Glavna i neosporno velika prednost medicinskog pedikira u 101 Foot Clinic je izvođenje tretmana u strogo kontrolisanim higijenskim uslovima i zaštita od infekcije. Primenom sterilnih instrumenata, sterilnog pomoćnog materijala i savremene podološke opreme ne samo da rešavate problem sa stopalima već Vam se garantuje maksimalan zaštita od nastanka bilo kakve infekcije.

Naš centar nudi jedinstveni medicinski pedikir koji podrazumeva luksuzni tretman Vaših stopala koji izvodi visoko obučeni tim podologa i podološki asistent.

Tokom tretmana brušenje i skidanje naslaga na stopalima ne izaziva nikakvu nelagodnost a koriste se i različiti nastavci kako bi se obradio svaki deo stopala – prostor između prstiju, sami prsti. Žuljevi, kurije oči, ispucale pete, suva koža, gljivična infekcija noktiju i stopala biće otklonjeni ovim tretmanom.

Medicinski pedikir je isto tako idealno rešenje za osobe sa dijabetesom kao i za uklanjanje žuljeva, bradavica i kurijih očiju.

Protokol Tretiranja

Podološka analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Radimo individualan plan tretmana koji čine razni modaliteti tretiranja, od najnovijih preparata na svetskom tržištu, savremenih kozmetičkih intervencija, pa sve do prirodnih prparata koji su bazirani na višegodišnjem iskustvu.

Uspešni Rezultati

Preko kontrole pratimo individualni napredak i uz pomoć fotografija upoređuju napredak sve do završetka aktivnog tretiranja.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Foot Clinic

Uvek lepo postupajte sa stopalima. Oni su moć kretanja naših tela, ali mi im dajemo tako malo poštovanja.

101 Foot Clinic