TRETMAN URASLIH NOKTIJU 101 Foot Clinic
TRETMAN URASLIH NOKTIJU 101 Foot Clinic

Pregled Tretmana

Na Vašim stopalima se pukotine mogu razviti bilo gde ali njačešće se javljaju na petama i ispod i izmedju prstiju.Ove male pukotine na koži mogu biti dovoljno bolne da otežavaju hod.Pukotine se obično javljaju kod jako suve kože,ili gde su se formirali debela zadebljanja.Normalno kretanje i pritisak pri hodu mogu biti dovoljni da razdvoje zadebljalu,nefleksibilnu kožu.

Hiperkeratoze se javljaju na delovima stopala koji su pod konstantnom iritacijom vaše obuće.Zadebljanja se takodje javljaju pri bosom hodanju po grubim površinama.Kada imate zadebljale pete vi ste u riziku od pucanja peta.Duži neprirodan položaj,nošenje otvorenih cipela,prekomerna težina dovode do pucanja peta.Medicinska stanja kao što su dijabetes,problemi sa štitnom žlezdom,ekcemi i psorijaza takodje povećavaju rizik raspuklih peta.Ukoliko se javi problem koji utiče na stopala neophodno je javiti se podologu ili Vašem lekaru.

Dok se tradicionalni kozmetički pedikir fokusira na što lepši izgled vaših stopala i uklanja sloj mrtve kože,zanemaruje pravi problem i ponekad ga pogoršava.

Za razliku od salona u kojima se rade nokti,naši podolozi su obučeni da tretiraju probleme noktiju i stopala koristeći napredne neinvazivne tehnike i aparate i najstrožije higijenske protokole. Medicinski pedikir je luksuzni tretman za stopala, obavljen sa strane podološkog asistenta u sterilnim uslovima, uključujući profesionalni mehanički debridman noktiju, uklanjanje žuljeva, pravilno sečenje uraslih noktiju, posebnim prirodnim proizvodima i instrumentima. Fokus medicinskog pedikira je ne samo higijenska i estetska nega noktiju i stopala nego I rešavanje Vašeg problema sa stopalima.

Protokol Tretiranja

Podološka analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Radimo individualan plan tretmana koji čine razni modaliteti tretiranja, od najnovijih preparata na svetskom tržištu, savremenih kozmetičkih intervencija, pa sve do prirodnih prparata koji su bazirani na višegodišnjem.

Uspešni Rezultati

Preko kontrola pratimo individualni napredak i uz pomoć fotografija upoređuju napredak sve do završetka aktivnog tretiranja.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Foot Clinic

Uvek lepo postupajte sa stopalima. Oni su moć kretanja naših tela, ali mi im dajemo tako malo poštovanja.

101 Foot Clinic