Pregled Tretmana

Bradavice i veruke su male izrasline na koži koje svaki čovek ima u odredjenom delu svog života. One mogu nestati same ali mogu trajati mesecima pa i godinama. Bradavice nam ne mogu nauditi ali kod nekih ljudi izazivaju svrab, bol i neprijatnost. Veruke su često bolne i bol podseća na ubod iglom, zato što su locirane na tabanima.

Veruke se još nazivaju i plantarne bradavice jer se najčešće javljaju na stopalima. Za razliku od drugih tipova bradavica, veruke ne štrče iznad površine kože zbog samog pritiska stopala. Gravitacija u kombinaciji sa telesnom težinom efikasno ih gura nazad u kožu.

Veruke su uzrokovane virusom koji ulazi u tabane kroz mikroskopske ogrebotine i pukotine. Veruke su najčešće veličine graška i mogu se javiti na dnu stopala, izmedju prstiju ili ispod noktiju na nogama i mogu biti uzrok velike neprijatnosti.

Pored nekoliko opcija za uklanjanje, tretman bradavica uz primenu prirodne salicilne kreme i neinvazivno uklanjanje zadebljane kože na svakih 10-tak dana pokazao se kao najefikasniji bezbolni tretman. Ne samo da se koristi prirodna krema i kozmetički pristup intervencije kao prednost ovog tretmana, nego i nakon tretmana ne ostaju nikakvi ožiljci na samoj koži.

Protokol Tretiranja

Podološka analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Radimo individualan plan tretmana koji čine razni modaliteti tretiranja, od najnovijih preparata na svetskom tržištu, savremenih kozmetičkih intervencija, pa sve do prirodnih prparata koji su bazirani na višegodišnjem iskustvu.

Uspešni Rezultati

Preko kontrole pratimo individualni napredak i uz pomoć fotografija upoređuju napredak sve do završetka aktivnog tretiranja.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Foot Clinic

Uvek lepo postupajte sa stopalima. Oni su moć kretanja naših tela, ali mi im dajemo tako malo poštovanja.

101 Foot Clinic