TRETMAN URASLIH NOKTIJU 101 Foot Clinic
TRETMAN URASLIH NOKTIJU 101 Foot Clinic

Pregled Tretmana

Na Vašim stopalima se pukotine mogu razviti bilo gde ali njačešće se javljaju na petama i ispod i izmedju prstiju.Ove male pukotine na koži mogu biti dovoljno bolne da otežavaju hod.Pukotine se obično javljaju kod jako suve kože,ili gde su se formirali debela zadebljanja.Normalno kretanje i pritisak pri hodu mogu biti dovoljni da razdvoje zadebljalu,nefleksibilnu kožu.

Hiperkeratoze se javljaju na delovima stopala koji su pod konstantnom iritacijom vaše obuće.Zadebljanja se takodje javljaju pri bosom hodanju po grubim površinama.Kada imate zadebljale pete vi ste u riziku od pucanja peta.Duži neprirodan položaj,nošenje otvorenih cipela,prekomerna težina dovode do pucanja peta.Medicinska stanja kao što su dijabetes,problemi sa štitnom žlezdom,ekcemi i psorijaza takodje povećavaju rizik raspuklih peta.Ukoliko se javi medicnski problem koji utiče na stopala neophodno je javiti se podijatru ili Vašem lekaru.

Dok se tradicionalni kozmetički pedikir fokusira na što lepši izgled vaših stopala i uklanja sloj mrtve kože,zanemaruje pravi problem i ponekad ga pogoršava.

Za razliku od salona u kojima se rade nokti,naši specijalisti su obučeni da pregledaju i leče poremećaje noktiju i stopala koristeći napredne tehnike i aparate i najstrožije higijenske protokole.Medicinski pedikir je luksuzni tretman za stopala, obavljen sa strane podijatra u sterilnim uslovima, uključujući profesionalni mehanički debridman noktiju, uklanjanje žuljeva, pravilno sečenje uraslih noktiju, posebnim proizvodima i instrumentima. Fokus medicinskog pedikira je nensamo higijenska i estetska nega noktiju i stopala nego I medicinsko rešavanje Vašeg problema sa stopalima.

Protokol Lečenja

Podološka analiza

Pregled stopala (noktiju i kože) od strane naših specijalista najsavremenijom opremom omogućava postavljanje tačne dijagnoze i indikovanje odgovarajuće terapije.

Individualni Plan Terapije

Naši doktori podolozi prave individualan plan terapije koji čine razni modaliteti lečenja, od najnovijih preparata na svetskom tržištu, savremenih intervencija, pa sve do prirodnih lekova koji su bazirani na višegodišnjem iskustvu naših lekara.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši doktori podolozi prate individualni napredak i uz pomoć fotografija upoređuju napredak sve do završetka aktivnog lečenja.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Foot Clinic

Uvek lepo postupajte sa stopalima. Oni su moć kretanja naših tela, ali mi im dajemo tako malo poštovanja.

101 Foot Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski podolozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS