Pregled Problema

ŠTA JE MMA OŠTEĆENJE NOKTIJU ?

Akrilni nokti su teži od prirodnih noktiju i otporniji su na habanja i oštećenja. Milijarde žena posećuje salone za tretmane noktiju, uz pretpostavku da sa takvim tretmanima neće učiniti ništa što će ugroziti njihove prirodne nokte. Međutim, neki kozmetički saloni stavljaju akrilne nokte sa jeftinim lepkom, koji se zove metil metakrilat monomer, koji se još naziva i MMA monomer. Nažalost, MMA monomer može izazvati trajno oštećenje površine nokta.

KAKO PRONAĆI MMA ?

Čak i u zemljama u kojima je MMA monomer nelegalan za pričvršćivanje akrilnih noktiju, mnogi kozmetički saloni i dalje ga koriste, jer je znatno jeftiniji od alternativa. Kupci bi trebali da pogledaju znake upozorenja. MMA ima neobično jak miris, za razliku od drugih akrilnih tečnosti. Uklanjanje noktiju je vrlo teško, a često traje duže od jednog sata. Najčešći upozoravajući znak je cena tretmana; kozmetički saloni koji nude iste akrilne nokte po znatno nižoj ceni od konkurencije, moguće je da smanjuju troškove upotrebom MMA monomera.

Protokol Lečenja

Podološka analiza

Pregled stopala (noktiju i kože) od strane naših specijalista najsavremenijom opremom omogućava postavljanje tačne dijagnoze i indikovanje odgovarajuće terapije.

Individualni Plan Terapije

Naši doktori podolozi prave individualan plan terapije koji čine razni modaliteti lečenja, od najnovijih preparata na svetskom tržištu, savremenih intervencija, pa sve do prirodnih lekova koji su bazirani na višegodišnjem iskustvu naših lekara.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši doktori podolozi prate individualni napredak i uz pomoć fotografija upoređuju napredak sve do završetka aktivnog lečenja.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Foot Clinic

Uvek lepo postupajte sa stopalima. Oni su moć kretanja naših tela, ali mi im dajemo tako malo poštovanja.

101 Foot Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski podolozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS