Pregled Tretmana

Laserska terapija je najnoviji, a već dokazano efikasni pristup u tretmanu gljivične infekcije noktiju. Jednostavna, bezbolna a delotvorna terapija laserskom energijom omogućava rast zdravog nokta samo nakon jednog tretmana. Laserski aparat emituje pulseve svetlosne energije sa tačno odedjenom jačinom,koje ubijaju patogene gljivice. Ne samo da se apsorbuje u nokatnu ploču nego laserska energija penetrira duboko do ležišta nokta gde je žarište infekcije što omogućava kompletno odstranjivanje patogene glivice. Ta mogućnost laserske energije stavlja laserski u vrhunski treman za onihomikozu.

Ali samo adekvatni laser i pre svega kontrolisani parametri mogu da obezbede optimalne rezultate i rast zdravog nokta. I pored toga što su gljivice uništene, za zdrav rast noktiju stopala, potrebno je par meseci da nokat izraste da bi se primetili vizuelni rezultati. Američki Biro za kontrolu lekova je odobrio upotrebu laserskih tretmana kao bezbedne i pre svega efikasne za tretman onihomikoze. Za razliku od lekova koji deluju sistemski i oštećuju Vašu jetru i bubrege, laser nema nikakvih sporednih efekata po Vaše zdravlje i potpuno je siguran i bezbolan.

U kliničkoj studiji, objavljenoj u American Journal of Dermatology, kod 88% tretiranih pacijenata javilo se izrastanje novog nokta posle samo jednog tretmana. Nakon pregleda nokta, i procene stepena i težine infekcije naši doktori specijalisti podologije, isplaniraće individualan tretman i odabrati laserske parametre za Vaš slučaj. Laserski tretman obično traje 30 min i izvodi se posebnim protokolom i manevrisanjem na noktima koji su oboleli da bi se postigli maksimalni rezultati. Kod nekih pacijenata ima rezultata i sa samo jednim tretmanom, a kod nekih se planira par tretmana koji se ponavjaju na 2-3 meseca ili se primjenjuje kombinovana terapija.

Protokol Lečenja

Podološka analiza

Pregled stopala (noktiju i kože) od strane naših specijalista najsavremenijom opremom omogućava postavljanje tačne dijagnoze i indikovanje odgovarajuće terapije.

Individualni Plan Terapije

Naši doktori podolozi prave individualan plan terapije koji čine razni modaliteti lečenja, od najnovijih preparata na svetskom tržištu, savremenih intervencija, pa sve do prirodnih lekova koji su bazirani na višegodišnjem iskustvu naših lekara.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši doktori podolozi prate individualni napredak i uz pomoć fotografija upoređuju napredak sve do završetka aktivnog lečenja.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Foot Clinic

Uvek lepo postupajte sa stopalima. Oni su moć kretanja naših tela, ali mi im dajemo tako malo poštovanja.

101 Foot Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski podolozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS