U TRUDNOĆI MOŽETE DA KORISTITE PITIUM OLIGANDRUM ZA NOKTE

U TRUDNOĆI MOŽETE DA KORISTITE PITIUM OLIGANDRUM ZA NOKTE

PITANJE PACIJENTA: U četvrtom mesecu trudnoće sam i primećujem promene na noktima. Nokti su žuti, zadebljali i počinju da se rone pri vrhu. Vaši proizvodi i usluge deluju mi primamljivo i volela bih da dodjem na tretman. Interesuje me da li su proizvodi sa Pitium oligandrumom bezbedni za korišćenje u trudnoći?

ODGOVOR DOKTORA PODOLOGA: Promene koje opisujete verovatno su posledica gljivične infekcije. U trudnoći kao posledica povećane telesne težine, hormonskih promena, oslabljene periferne cirkulacije nokti i stopala često stradaju a obavezno je i nošenje čarapa.
Preporučujem onihoskopski pregled kako bi se utvrdio stepen zahvaćenosti nokta i težina infekcije.

U zavisnosti od toga može da se uradi mehaničko-hemijska abrazija i na taj način nokat pripremi za delovanje preparata sa Pitium oligandrumom ili može da se izvrši kombinacija lasera i Pitiuma.

Prednost Pitium oligandruma je ta što se koristi kod različitih grupa pacijenata. Proizvodi se mogu koristiti kod dece, trudnica, osoba sa oštećenim imunitetom, nema opasnosti od predoziranja. S obzirom na sva svojstva koja poseduje Pitium oligandrom je u potpunosti bezbedan preparat u lečenju bolesti nokti i stopala. Nokti će biti izlečeni za 9-12 meseci.