SAVREMENI,EFIKASNI TRETMANI U LEČENJU NOKTIJU

SAVREMENI,EFIKASNI TRETMANI U LEČENJU NOKTIJU

Svaka promena na noktu,od listanja i ronjenja pa do infekcije ili urastanja,rezultuje teškoćom u obavljanju dnevnih aktivnosti i ograničenosti hoda. Ako primetite nešto neobično na noktima obratite se doktorima u 101 Foot Clinic. Ignorisanje problema i odlaganje lečenja može dovesti do trajnog deformiteta nokta i gubitka funkcije u lepog izgleda.

Gljivična infekcija noktiju uzrokovana je dermatofitima koji se hrane noktima menjajući im izgled i strukturu. Nokti,najčešće na palčevima,postaju žuti,zadebljani i krti,a ukoliko infekcija perzistira duže vreme nokti se u celosti deformišu a infekcija se prenosi na sve prste.

Urastao nokat je čest problem,koji se javlja kao posledica abnormalne postavljenosti nokatne ploče u njeno ležište i uzrokuje diskomfor. U zoni urastanja javlja se zapaljenska reakcija koji dovodi do stvaranja eritema,edema,gnojenja i razvoja granulacionog tkiva.

Pitium Oligandrum je prirodan,biološki proizvod koji efikasno leči gljivičnu infekciju noktiju. To je pametna gljiva koja ima izuzetan mehanizam delovanja kojim uništava sve patogene gljive i kada ih sve odstrani Pitium Oligandrim izumire. Pored P.O tretman lečenja gljivične infekcije prati i mehaničko hemijska abrazija da bi se obezbedili što bolji rezultati.

Arkada metod uz pomoć specijalnog aparata koji se zove Arkada kocka,omogućava da se specijalnim instrumentima podigne ivica nokta i remodelira noktna ploča.Ispravljanje nokatne ploče momentalno otklanja bol i obezbedjuje pravilan rast nokta.

Savremeni tretmani lečenja noktiju omogućavaju brzo rešavanje problema i vraćanje na uobičajene dnevne aktivnosti.