Medicinski pedikir

Zdrav i lep izgled noktiju I stapala san je svakog savremenog muškarca i žene. Zato su saloni lepote prepuni tretmana za ulepšavanje i negu Vaših stopala. Medjutim da li klasični tretman pedikira zaista pruža ono što očekujete: zdrava i lepa stopala?

Najnovija medicinska istraživanja pokazuju da veliki procenat populacije zaradi gljivičnu infekciju noktiju i stopala pri poseti pedikiru i manikiru. Zašto je to tako?

Kozmetički saloni nude usluge za negu i ulepšavanje Vaših stopala ne poštujući stroge higijensko-medicinske standarde. Infekcija nastaje prilikom korišćenja nesterilnih instrumeneta tokom pedikira, preko kadica sa vodom koje su veliki izvor gljivičnih infekcija stopala, zatim upotrebom nesterilnih peškira i drugih materijala.
Na mestu gde biste trebali da dobijte zdrav i lep izgled Vaših stopala Vi ste izloženi riziku od nastanka gljivične infekcije i drugih infekcija nogu kao rezultat nepoštovanja najstrožijih higijensko medicinskih standarda pri tretiranju Vaših stopala.

Glavna i neosporno velika prednost medicinskog pedikira u 101 Foot Clinic je izvodjenje tretmana u strogo kontrolisanim higijenskim uslovima i zaštita od infekcije. Primenom sterilnih instrumenata, sterilnog pomoćnog materijala i savremene podološke opreme ne samo da rešavate problem sa stopalima već Vam se garantuje maksimalan zaštita od nastanka bilo kakve infekcije.

Naša klinika nudi jedinstveni medicinski pedikir koji podrazumeva luksuzni tretman Vaših stopala koji izvodi visoko obučeni tim podologa-specijalista za stopala. Za razliku od kozmetičkih salona naši specijalisti obučeni su da prvo urade medicinski pregled Vaših stopala primenom najsavremenijih dermoskopa i podološke opreme i cilju postavljanja dijagnoze i odabira najefikasnijeg tretmana ya Vaša stopala koje možete dobiti u našoj klinici.
Stopala se ne potapaju samo u čistu vodu već se dodaju posebni preparati koji omekšavaju kožu stopala i sve hipereratozne promene na njima.

Tokom tretmana brušenje i skidanje naslaga na stopalima ne izaziva nikakvu nelagodnost a koriste se i različiti nastavci kako bi se obradio svaki deo stopala-prostor izmedju prstiju, sami prsti. Žuljevi, kurije oči, ispucale pete, suva koža, gljivična infekcija noktiju i stopala biće otklonjeni ovim tretmanom.
Medicinski pedikir je isto tako idealno rešenje za osobe sa dijabetesom kao i za uklanjanje žuljeva, bradavica i kurijih očiju.

Dozvolite doktorima specijalistima iz 101 Foot clinic da brinu o zdravlju i lepoti Vaših noktiju i stopala.