KOJI JE NAJADEKVATNIJI TRETMAN ZA VAŠE NOKTE I STOPALA?

KOJI JE NAJADEKVATNIJI TRETMAN ZA VAŠE NOKTE I STOPALA?

101 FOOT CLINIC u službi svojih pacijenata koristi najefikasnije metode u svojim tretmanima kako bi obezbedila optimalne rezultate kod problema sa noktima i stopalima. Počevši od lomljivosti noktiju i gljivične infekcije, preko urastanja i infekcije noktiju do žuljeva i kurijih očiju.

Laserski aparat emituje pulseve svetlosne energije sa tačno odredjenom jačinom, koji ubijaju patogene gljivice. Ne samo da se absorbira u nokatnu ploču nego laserska energija penetrira duboko do ležišta nokta gde je žarište infekcije što omogućava kompletno odstranjivanje patogene glivice.

Pitium Oligandrum (P.O) ubija patogene gljive zahvaljujući svom unikatnom parazitskom mehanizmu i omogućava brz rast zdravog nokta.

Kod Arkada metoda se uz pomoć specijalnih instrumenata oslobadja ili podiže vrh nokta i odvaja od mekog tkiva. A zatim se vrši remodeliranje celog nokta specijalnim medicinskim gelom koji je bogat srebrom što momentalno otklanja bol i trajno reševa problem uraslih noktiju.

Мedicinski pedikir u 101 Foot Clinic primenom sterilnih instrumenata, sterilnog pomoćnog materijala i savremene podološke opreme omogućava ne samo da rešite problem sa stopalima već Vam se garantuje maksimalna zaštita od nastanka bilo kakve infekcije.

Rezultate na notima i stopalima posle primene ovih efkasnih tretmana možete pogledati na sledećem linku
http://101foot.rs/media_category/rezultati/

Ne gubite vreme i energiju u odabiru tretmana koji Vam odgovara već se obratite našim lekarima podolozima u 101 Foot Clinic koji će Vam preko tačne dijagnoze i adekvatnog individualnog plana terapije vratiti zdravlje i funkcionalnost Vaših noktiju i stopala.