KAKO 101 FOOT TRETMANI POMAŽU KOD PROBLEMA SA NOKTIMA?

KAKO 101 FOOT TRETMANI POMAŽU KOD PROBLEMA SA NOKTIMA?

Laserska terapija je najnoviji, a već dokazano efikasni pristup u tretmanu gljivične infekcije noktiju. Jednostavna, bezbolna a delotvorna terapija laserskom energijom omogućava rast zdravog nokta samo nakon par tretmana. Laserski aparat emituje pulseve svetlosne energije sa tačno odedjenom jačinom, koji ubijaju patogene gljivice.
Ne samo da se apsorbuje u nokatnu ploču već laserska energija penetrira duboko do ležišta nokta. Gde je žarište infekcije što omogućava kompletno odstranjivanje patogene glivice. Ta mogućnost laserske energije stavlja laserski u vrhunski treman za onihomikozu.

Pitium Oligandrum je revolucionarni i efikasni tretman gljivične infekcije noktiju. Prednost Pitium Oligandruma u odnosu na obične hemijske preparate je to što je prirodan, biološki proizvod i što patogene gljive ne razvijaju rezistenciju prema njemu.
Pitium Oligandrum je inteligentna gljiva koja ima izuzetan mehanizam delovanja i uništavanja patogenih gljivica a kada ispuni svoju misiju jednostavno nestane. Pored toga što je prirodni proizvod bezbedan je za decu, trudnice i druge osetljive kategorije. Pre upotrebe P.O. nokat se podvrgava mehaničko-hemijskoj abraziji da bi se obezbedio maksimalan efekat i brzi rezultati.

Arkada metod je inovativan način lečenja uraslih noktiju. Ovom metodom oslobadja se vrh nokta ili spikula nokta pomoću specijalno dizajniranih instrumenata a zatim se vrši remodeliranje specijalnim medicinskim akrilom bogatim srebrom. Na taj način neravna ivica nokta transformiše se u ravnu, dajući noktu normalnu formu i širinu, a meko tkivo je zaštićeno od konstantne iritacije neravnih ivica nokta. Zdrav nokat izrasta za 3-4 meseca u zavisnosti od stepena urastanja.

Rezultate primena ovih efikasnih tretmana kod naših pacijenata možete videti klikom na sledeći link http://101foot.rs/media_category/rezultati/